Home » Training

Cobottrainingen

Cobottrainingen voor operators of programmeurs

Als je taken binnen jouw productie- of assemblagelijn hebt gecobotiseerd of gaat cobotiseren, dan kan je als operator of robotprogrammeur bij ons praktijkgerichte trainingen volgen. Deze trainingen zijn geschikt voor beginners tot en met werknemers die hun basiskennis willen opfrissen en verdiepen. Het doel van de trainingen is om cobots vanaf het begin betrouwbaar en veilig te gebruiken en ondersteuningsproblemen te voorkomen.

Hands-on ervaring opdoen
met Cobots en toebehoren.

Door experts gevoerde trainingen over de nieuwste Cobot Technologieën

Relevante trainingen voor beginners tot gevorderde gebruikers

Wij trainen Universal Robots, Doosan en Fanuc cobots

DSC00275
Basis Cobottraining

Tijdens deze training maak je kennis met de cobot: de hardware, basis software en elementaire veiligheid rondom de cobot. Deze training is bedoeld voor werknemers die werken met en naast de cobot: de cobotoperators.

Praktijkgerichte cobot trainingssessie, waarbij deelnemers leren om cobots efficiënt en veilig te programmeren en te bedienen, gericht op het verhogen van productiviteit en innovatie in diverse industrieën
Advanced Cobottraining

Tijdens de cobot advanced training ga je dieper in op het programmeren van cobots. Op dit moment is deze training alleen nog verkrijgbaar voor het programmeren van cobots van Universal Robots (UR).

DSC00529b
Expert Cobottraining

Na het volgen van deze training ben je een Programmeerheld! Je kent alle ins en outs van het programmeren van cobots van Universal Robots. Deze training is modulair opgebouwd en duurt meerdere dagen.

  • MM slash DD slash YYYY