Gripkit logo

 

Pneumatische grippers - GripKit

Voor onze maatwerk oplossingen voor het automatiseren met CoBots, zetten wij vaak de GripKit grippers van Weiss in. 

GRIPKIT en UR: een sterk team

Gebruik de beste volledig geïntegreerde gripoplossing voor universele robots. GRIPKIT bevat alle componenten om jouw Pick & Place-applicatie succesvol in de kortst mogelijke tijd uit te voeren. GRIPKIT is volledig compatibel met alle modellen van Universal Robots en integreert naadloos in de Polyscope-programmeringsomgeving via een gebruiksvriendelijke URCaps-plug-in.

Kies de optimale grijper voor jouw project

GRIPKIT is zowel als parallel en centraal verkrijgbaar als een gevoelige servo-elektrische of als een krachtige pneumatische variant. De beschikbare maten hebben een gripkracht van 7,5 tot 550 Newton. De grippers draaien gegarandeerd 20 miljoen cycli. Vertrouw op betrouwbare en duurzame industriële kwaliteit van Weiss Robotics. GRIPKIT draait zijn hand niet om voor intensieve toepassingen. Ze zijn uitermate goed geschikt voor het produceren van grote series en producten die nauwkeurigheid vereisen.

Wees veilig

Met de standaard detectie en bewaking door Weiss Robotics wordt de betrouwbare handling kinderspel, zelfs bij moeilijke werkstukken.

Batchverwerking makkelijk gemaakt

Heb je meerdere onderdelen tegelijkertijd in jouw project nodig? Geen probleem! GRIPKIT is de eerste oplossing waarin maximaal acht grijpers kunnen worden bediend op een robot controller.

Specificaties

GripKit type GripKit P1 GripKit P2 GripKit PZ1
Bewegingssysteem Parallel Parallel Centrisch
Grijpkracht 220N 550N 550N
Werkstuk gewicht ((Vorm circuit / voedingsketen) 15kg / 1,1 kg 22kg / 2,5 kg 25kg / 2,5kg
Naaf 12mm 20mm 12mm
Draaggewicht 0,44g 1,2kg 0,8kg
Grijpmodule  RPG 75 - 012 RPG 120 - 020 ZPG 75 - 012
Parameterability 4 handgrepen 4 handgrepen 4 handgrepen
Aantal vingermogelijkheden* 2 2 3

 

* Gripkit grippers worden geleverd zonder vingers.

3D printer voor vingers op maat

Omdat de GRIPKIT gripper zonder vingers geleverd wordt, moeten deze gemaakt worden. Elk product is anders, waardoor de vingers op maat gemaakt worden. We gebruiken een 3D printer om de juiste vorm te testen voor jouw product. Zijn de vingers naar wens, dan maken we de vingers in het gewenste materiaal.

Wil je meer weten over de GripKit grippers, neem contact met ons op of bel 0344 - 60 66 43