easy robotics

Easy Robotics

EasyRobotics is een bedrijf uit Denemarken met mensen die meer dan 40 jaar ervaring hebben in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van geavanceerde machines voor industriële toepassingen.

Profeeder

In 2012 bedachten ze het idee voor ProFeeder, een mobiele en compacte geautomatiseerde robotcel, waarop een robot kan worden gemonteerd. Hiermee kunnen onderdelen in en uit volautomatische CNC-draaibanken en freesmachines worden gehaald. De robotcel heeft een onderdelenbak in een feeder, die de onderdelen bevat die moeten worden verwerkt. Wanneer de verwerking is voltooid, worden de onderdelen op de feeder uit de robotcel verwijderd en vervangen door een nieuwe feeder, met laden vol onverwerkte onderdelen. ProFeeder wordt geleverd met twee mobiele feeders, waardoor de wijziging snel en efficiënt kan plaatsvinden.

ER5 en ER10

Na het ontwikkelen van de ProFeeder maakten ze de ER5 en ER10, een mobiel werkstation, specifiek gemaakt voor de UR5 en UR10. Deze kar heeft wielen en pootjes, waardoor de robotarm makkelijk vervoerd kan worden, maar ook stabiel kan staan. De robot wordt gemonteerd op de kar en de controlbox zit erin. Op de hals zit een houder voor de teach pendant.

Olmia Robotics is exclusieve dealer van de ProFeeder en ER5 en ER10. Voor meer informatie,
neem contact op of bel 0344 - 60 66 43.