Home » Over ons » Diensten » Robots as a Service

Robots as a Service

Flexibele productiviteit via operational lease

Wel de productiviteit, niet de investering. Dat kan via het RaaS model. Je kan het vergelijken met het leasen van je wagenpark: de cobotset wordt geleverd met een servicepakket, een Robot Supervisor om je ook technisch te ontlasten en je betaalt alleen de gedraaide uren. Opschalen is snel geregeld.

Tekort arbeidskrachten

Bemerk je (ook) een tekort aan arbeidskrachten? Je productie moet wel door. Ook uitzendbureaus kunnen vaak niet tijdig of stabiel genoeg beantwoorden aan jouw vraag naar flexibele arbeid. Dan is de RaaS formule een goede oplossing om tekorten op te lossen en je productie op peil te houden of zelfs te vergroten.

Naast je huidige medewerkers

Omdat collaboratieve robots ontworpen zijn om veilig mee samen te werken, hoef je geen hekwerken te plaatsen om ze af te schermen. Ze werken gewoon naast jouw huidige werknemers. Omdat ze niet afgeschermd hoeven te worden is het ook een compacte oplossing. We hebben een aantal standaard cobotsets voor veelgebruikte applicaties die snel geimplementeerd kunnen worden.

RaaS voordelen

  • All-inclusive voor een vast bedrag per maand
  • Plug & Produce oplossing, incl. onderhoud en eventuele training
  • Altijd de nieuwste technologie
  • Budgettaire zekerheid en duidelijkheid
  • Behoud liquiditeit en investeringsruimte
  • Inzicht in gemaakte productie

RaaS toepassingen

Hieronder vind je de cobottoepassingen die voor de RaaS oplossing geschikt zijn. Dit zijn End-of-Line packaging toepassingen, machinebeladen en Intern Transport. Nieuwe toepassingen zijn in ontwikkeling en worden toegevoegd zodra ze beschikbaar zijn.