Home » Over ons » Diensten » Implementatie-cobotsysteem

De stappen voor jouw automatisering

Opzet roadmap cobotopstelling Olmia Robotics ex tekst

Overzicht maken van jouw proces
Voor het project begint komt één van onze engineers bij jullie meelopen om te kijken hoe jullie proces loopt en hoe we de implementatie van de cobot zo goed en soepel mogelijk kunnen laten verlopen. Hij zal ook alle patronen en afmetingen opmeten, zodat jullie daar geen omkijken naar hebben.

POC (proof of concept)
Bij de POC wordt de uitgekozen applicatie bij ons in Tiel opgebouwd. De opstelling wordt door ons geëngineerd, opgebouwd en geprogrammeerd.

Uitwerking en engineering
Is alles naar wens en heb je er vertrouwen in? Dan gaan onze engineers aan de slag om de complete opstelling af te bouwen en alle aanpassingen uit te werken.

FAT test (Factory Acceptance Test)
Zodra jouw opstelling helemaal klaar is nodigen wij jou uit voor de FAT test. Deze test gebeurt bij ons in Tiel. Is het compleet, voldoet het aan alle verwachtingen?

SAT test (Site Acceptance Test)
Nu wordt dan eindelijk jouw cobotopstelling bij jouw op productievloer opgebouwd en nog- maals getest. Helemaal eens met alle afspraken die gemaakt zijn? Dan kan jouw automatisering beginnen!

Trainen van de operators
Maar we laten je zeker niet in de steek! Je wilt natuurlijk zelf ook weten hoe de cobot nou werkt en hoe je er mee kan werken. Daarom kan je bij ons een training volgen zodat je alle ins- en outs van de opstelling weet. Handig toch?

Service en onderhoud
Een stilstaand cobotsysteem is hetzelfde als een zieke werknemer op de bank: dat wil je voorkomen of op zijn minst zo kort mogelijk houden. Daarom bieden we ook verschillende onderhoudspakketten aan zodat jij daar nooit meer naar om hoeft te kijken.