Home » Over ons » Diensten

Diensten

Wij helpen je op weg

Al ervaren op het gebied van robotisering of beginnend: we zijn er om je te helpen om elk cobotseringsproject soepel te laten verlopen. Vanaf een eerste productiescan tot en met het trainen van jouw werknemers en het onderhoud van de systemen.

PRODUCTIESCAN

Wil je weten welke (deel)taken bij jou geschikt zijn om te automatiseren met een cobot? Plan dan nu je afspraak in voor een productiescan. Je ontvangt naar aanleiding van de scan een inschatting en offerte.

IMPLEMENTATIE VAN EEN COBOT

Bij de implementatie van een cobot kan wel wat komen kijken. Met alleen een cobot aanschaffen ben je er nog niet. Er zijn een aantal zaken waarover je zal moeten nadenken. Maar dat hoef je niet alleen te doen.

COBOT TRAININGEN

Als je een smartphone kan bedienen, kan je een cobot bedienen. Programmeren gaat wat verder. Daarom bieden we diverse trainingen aan voor het programmeren van cobots. Dus word een programmeerheld en meld je aan!

ROI COBOT SET

Natuurlijk wil je weten of het investeren in cobotiseren je winst oplevert. In besparing op FTE of in productieverhoging. Dat rekenen we voor je uit aan de hand van een aantal gegevens die je ons aanlevert. Het antwoord krijg je uitgedrukt in maanden.

ROBOTS ALS SERVICE

Met onze partner Hahn Robshare bieden we Robots as a Service (RaaS). RaaS is vergelijkbaar met het leasen van je wagenpark. Je gebruikt de cobotset en betaalt voor het gebruik, inclusief een servicepakket. Daar valt o.a. een Robot Supervisor onder.

SERVICE & ONDERHOUD

Every system needs maintenance. A component can break on any machine. Elk systeem behoeft onderhoud. Aan elke machine kan een onderdeel stuk gaan. Daarvoor kan je natuurlijk ook bij ons terecht. Om je te helpen, bieden we je abonnementsvormen aan, maar losse onderhoudsbeurten of servicevragen zijn ook mogelijk.

RISICO ANALYSE

Een risicoanalyse van een cobotcel uitvoeren is onderdeel van je RI&E. Je wilt toch ook dat je medewerkers veilig met en rond de cobot hun werk kunnen uitvoeren? Samen met jou maken we een risicoanalyse, specifiek voor jouw productieomgeving.

PROOF OF CONCEPT

Een Proof of Concept is een test waarbij we een prototype opstellen en programmeren van jouw gewenste cobotapplicatie, mét jouw product. Zo weet je zeker dat wat je wilt automatiseren met een cobot, ook daadwerkelijk resultaten oplevert.