Home » Over ons » Diensten

Diensten

Wij helpen je op weg

Al ervaren op het gebied van robotisering of beginnend: we zijn er om je te helpen om elk cobotseringsproject soepel te laten verlopen. Vanaf een eerste productiescan tot en met het trainen van jouw werknemers en het onderhoud van de systemen.

De stappen voor jouw automatisering

Wij zetten ons in voor het vereenvoudigen en verbeteren van productieprocessen door middel van geavanceerde automatisering met behulp van Cobots. We hebben een gestandaardiseerd proces ontwikkeld om organisaties van elke omvang te begeleiden bij de integratie van deze technologie. Dit proces is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de unieke behoeften en uitdagingen van elke onderneming, waarbij een stapsgewijze aanpak wordt gehanteerd om zowel efficiëntie als effectiviteit te garanderen. Onze benadering is erop gericht om een sterke basis te leggen voor samenwerking tussen mens en machine, resulterend in een verhoogde productiviteit, flexibiliteit en een concurrentievoordeel in de moderne markt.

Hieronder volgen de stappen van jouw productieproces;

Roadmap afbeelding Element 1 Element 2 Element 3 Element 4 Element 5 Element 6 Element 7
Element 8 Element 9
ROI Cobotset

Natuurlijk wil je weten of het investeren in cobotiseren je winst oplevert. In besparing op FTE of in productieverhoging. Dat rekenen we voor je uit aan de hand van een aantal gegevens die je ons aanlevert. Het antwoord krijg je uitgedrukt in maanden.

Gedetailleerde productiescan uitgevoerd door experts, gericht op het identificeren van optimalisatiemogelijkheden en het implementeren van cobotoplossingen voor verbeterde efficiëntie en doorvoer in productieprocessen
Productiescan

Wil je weten welke (deel)taken bij jou geschikt zijn om te automatiseren met een cobot? Plan dan nu je afspraak in voor een productiescan. Je ontvangt naar aanleiding van de scan een inschatting en offerte.

Proof of Concept

Een Proof of Concept is een test waarbij we een prototype opstellen en programmeren van jouw gewenste cobotapplicatie, mét jouw product. Zo weet je zeker dat wat je wilt automatiseren met een cobot, ook daadwerkelijk resultaten oplevert.

Uitwerking en Engineering

Tijdens de uitwerkingsfase van de Cobot worden zorgvuldige afstemmingen gemaakt  op de huidige situatie van het bedrijf, dit resulteert in een pakket van eisen. Deze eisen worden meegenomen door de engineers voor de naadloze integratie van de cobot, waarbij zowel de technische mogelijkheden als de bedrijfsdoelstellingen worden meegenomen. Het resultaat is een vloeiende overgang naar cobot-automatisering, wat afgestemd is op de unieke behoeften van het bedrijf.

Risico Analyse

Een risicoanalyse van een cobotcel uitvoeren is onderdeel van je RI&E. Je wilt toch ook dat je medewerkers veilig met en rond de cobot hun werk kunnen uitvoeren? Samen met jou maken we een risicoanalyse, specifiek voor jouw productieomgeving.

Experience center Olmia Robotics Palletboosters
Factory Acceptance Test (FAT)

De Factory Acceptance Test (FAT) is een gedetailleerde inspectie die wordt uitgevoerd voordat een nieuwe Cobot ons magazijn verlaat. Tijdens een FAT worden de functionaliteit en conformiteit van de apparatuur grondig getest om te verzekeren dat het voldoet aan alle specificaties en vereisten van de klant. Het doel van de FAT is om eventuele problemen op te sporen en op te lossen voordat de apparatuur wordt verzonden, wat helpt bij het waarborgen van een soepele installatie en ingebruikname op de locatie van de klant.

Site Acceptance Test (SAT)

De Site Acceptance Test (SAT) is een testprocedure die wordt uitgevoerd nadat de Cobot op locatie van de klant is geïnstalleerd. Deze test verifieert dat de apparatuur correct functioneert binnen de operationele omgeving en voldoet aan alle overeengekomen specificaties en vereisten. Het voornaamste doel van de SAT is om ervoor te zorgen dat de apparatuur naadloos integreert in de bestaande systemen en processen van de klant, voordat deze volledig operationeel wordt gemaakt.

Praktijkgerichte cobot trainingssessie, waarbij deelnemers leren om cobots efficiënt en veilig te programmeren en te bedienen, gericht op het verhogen van productiviteit en innovatie in diverse industrieën
Trainingen

We bieden een breed scala aan Cobottrainingen aan, variërend van beginner tot advanced niveau, specifiek voor de merken Universal Robots, Doosan, en Fanuc. Deze trainingen zijn ontworpen om gebruikers van alle niveaus de vaardigheden te bieden die nodig zijn om hun cobots effectief en efficiënt in te zetten in hun werkprocessen.

Service & Onderhoud

Bij de implementatie van een cobot kan wel wat komen kijken. Met alleen een cobot aanschaffen ben je er nog niet. Er zijn een aantal zaken waarover je zal moeten nadenken. Maar dat hoef je niet alleen te doen.