Home » Over ons

Over ons

Over Olmia Robotics

In 2013 was oprichter Peter van Olm bezig met een project voor zijn bedrijf in procestechniek. Als ingenieur wilde hij de herhalende werkzaamheden met schroeven efficiënter en sneller afronden voor zijn klanten.

Na onderzoek naar robotisering kwam Peter uit bij de cobot. Al snel bleek dat je met alleen de cobot eigenlijk niks kan. Zo miste de gripper, schroefunit, screwfeeder en programmering. Alles kwam van losse leveranciers, wat te veel tijd en onderzoek kostte. ‘Hier zullen meer bedrijven tegenaan lopen’, was de gedachtegang van Peter.

Zo is in 2016 Olmia Robotics ontstaan. Alle onderdelen en engineering voor een goed draaiend automatiseringsproces vindt u bij Olmia Robotics onder één dak. De afgelopen jaren hebben we veel kennis en ervaring opgedaan en experts aangetrokken. Inmiddels is Olmia Robotics één van de marktleiders als het gaat om automatisering door middel van cobots.

Waarom Olmia Robotics?

  • Omdat je wilt samenwerken met mensen die zich gespecialiseerd hebben in cobots.
  • Omdat je wilt samenwerken met mensen die net zo flexibel zijn als een cobot in het oplossen van jouw automatiseringsvraagstuk.
  • Omdat je wilt samenwerken met mensen die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

 

We bieden je:

Universal Robot UR3