Onderhoud van een CoBot

 

Cobot onderhoud

Overal kan er iets scheef gaan. De gewrichten van de robotarm van UR kunnen bijvoorbeeld 35.000 uur draaien met volle belasting op topsnelheid. Toch kan er een probleem opkomen, waardoor bijvoorbeeld een gewricht vervangen moet worden. Daarvoor kun je bij ons terecht. We verzorgen niet alleen het onderhoud op jouw cobot, maar ook op alle toebehoren die de robot gebruikt voor zijn toepassing.

Software van de cobot updaten

Bij onderhoud hoort niet alleen de robot en de toebehoren, maar ook software. De cobot heeft software die af en toe geüpdatet moet worden. De toebehoren van de cobot, als grippers of sensoren, moeten communiceren met de robot en hebben dus ook software, die moeten worden geüpdatet. 

 

Actie: Zomercheck

De zomermaanden zijn vaak rustig. Ideaal dus om jouw cobot te laten controleren! Laat onze monteur langskomen voor een onderhoudsbeurt. Waarom is onderhoud aan een cobot nodig? 

√ Je cobot en toebehoren up-to-date

√ Langere levensduur

√ Voorkom een storing en/of stilstand van jouw cobot

√ Voorkom dure reparatiekosten

 

Voor slechts €475.- geef je jouw cobot een onderhoudsbeurt. Zo kun je de cobot zorgeloos na zomervakantie door laten draaien. Binnen een straal van 40km om Tiel zijn reiskosten inbegrepen. Buiten de straal van 40km worden reiskosten verrekend.

 

Wil je meer weten over onderhoud van de cobot, neem dan contact met ons op of bel 0344 – 72 69 04. 

FAQ - Onderhoud

Ja, wij kunnen alle cobot merken en toebehoren een onderhoudsbeurt geven. Zo hebben we ook de nieuwe software voor alle merken waardoor jouw volledige opstelling up-to-date is

De cobot kan door verschillende redenen stil vallen. Contacteer ons om jouw probleem te verhelpen.

Wij zullen eerst op afstand kijken of er een probleem is met de software. Is dit niet het geval? Dan sturen wij onze monteur naar locatie voor een duidelijker beeld te krijgen wat er mis is. Mocht het zijn dat wij de cobot niet kunnen repareren ter plaatse dan wordt die meegenomen en bij ons in de werkruimte onderhanden genomen.

Er worden kosten gerekend voor kilometers en uren. Wil je jouw cobot laten verzekeren tegen eventuele storingen? Dat kan, neem contact met ons op via info@olmia-robotics.nl

Jazeker, dat is geen probleem. Wij kunnen gewoon langskomen voor een onderhoudsbeurt.