Nieuws

Philips & You… and Hahn Robshare

20-06-2019

SPICEAls partner van Hahn Robshare in Nederland zijn we trots de pitch van een Innovatie Challenge van het Philips Open Innovation portal (SPICE) te hebben gewonnen. De challenge van Philips was gericht op het vinden van meer en beter talent. (read more)

Een Collaborative Partnership op automatiseringsgebied

12-03-2019

Robshare / Olmia RoboticsEen nieuwe wijze om collaboratieve robots in te zetten is ontstaan met de samenwerking tussen Hahn Robshare en Olmia Robotics: RaaS ofwel, Robots as a Service. (read more)

Olmia Robotics verwerft dealerschap voor MiR en Nord Modules

19-02-2019

System integrator van cobots, Olmia Robotics uit Tiel, is sinds deze maand dealer van de AGV's van MiR. Om het aanbod compleet te maken is daar het dealerschap van Nord Modules bijgekomen. (read more)

Robotisering arbeidsmarkt

28-03-2018

In de brandbrief van een aantal hoogleraren over robotisering van de arbeidsmarkt half februari 2018 kwam naar voren dat zij zich zorgen maken over het tekort aan visie binnen de politiek over dit onderwerp. Deze brief werd opgepikt door een aantal nieuwszenders, maar wat in die berichten minder naar voren kwam is de positieve noot over robotisering in die brief.  (read more)

Olmia Robotics wint prijs

21-02-2018

Olmia Robotics wint prijs
Prijsuitreiking door Ákos Dömötör, CEO
van OptoForce aan Peter van Olm, CEO
van Olmia Robotics BV

Tijdens de gezamenlijke conferentie van On Robot en OptoForce in de robothoofdstad van Denemarken, Odense, heeft Olmia Robotics een prijs gewonnen als beste verkoper van de OptoForce sensoren in Noord Europa. (read more)