Philips & You… and Hahn Robshare

Thursday, June 20, 2019

SPICEAls partner van Hahn Robshare in Nederland zijn we trots de pitch van een Innovatie Challenge van het Philips Open Innovation portal (SPICE) te hebben gewonnen. De challenge van Philips was gericht op het vinden van meer en beter talent.

Om te winnen als één van 42 partijen die geselecteerd waren om te pitchen, is een grote eer. De reden dat we boven andere, gerenommeerde bedrijven uitkwamen, had te maken met onze aanpak. De combinatie van techniek (cobots), software monitoring, Robots as a Service (RaaS) en het incorporeren van de diensten van uitzendbureaus in onze oplossing, maakte onze pitch de beste. 

Hoe nu verder?

In de komende weken werken we samen met Philips om in hun productiefaciliteiten in Nederland onze oplossing uit te werken. We kijken dan naar mogelijkheden om cobots in te zetten in productielijnen van Philips Medical Systems en Philips Beauty Care. De cobotsets als volledige applicatie worden samen met een operator uitzendkracht geleaset, zodat Philips volledig ontzorgt wordt, met productiviteitsgarantie. 

Ook innovatief aan de slag met cobots, neem contact op met ons.