Evenementen 2024!

Ontdek de toekomst van technologie en neem een kijkje in de innovatieve wereld van Olmia Robotics! Wij nodigen je uit om dagenvol ontwikkelingen en demonstraties te volgen en inspirerende inzichten te verkrijgen. Bekijk hieronder de mogelijkheden;

TechniShow 2024

Van 12 t/m 15 maart 2024 vormt de Utrechtse Koninklijke Jaarbeurs hét platform van de maakindustrie in de Benelux. Hiermee keert TechniShow terug naar het voorjaar, traditioneel hét moment dat TechniShow de deuren opent. Ook hier mogen wij ons weer van onze beste kant laten zien op de stand van De Ridder.

Empack Gorinchem

Drie dagen lang alles op het gebied van verpakken onder één dak. Dat is precies wat er op 9, 10 & 11 april 2024 gebeurt in Evenementenhal Gorinchem. Ook wij mogen hierbij weer aanwezig zijn. Heb je interesse? Kom dan langs bij onze stand. Als jouw bedrijf actief is binnen de verpakkingsindustrie, dan hoor je absoluut thuis op dit deze event. Wij vertellen je graag hoe wij jou helpen je bedrijf nog beter op de kaart te zetten binnen de industrie.

Nationale Cobot Dag 2024

De Nationale Cobot Dag is het jaarlijkse cobotfeest dat blijft groeien! Op dit evenement vind je de mooiste, beste en grootste cobot en cobot accessoires merken. Ook vinden er verschillende interessante lezingen plaats, worden er cobottrainingen gegeven en sluiten we de dag af met een gezellige borrel.

Woensdag 20 november 2024 is het eindelijk weer zover, dan organiseren wij de 7e Nationale Cobot Dag! Kom jij ook langs bij ons grote cobot feest? Schrijf je dan direct in. Je ontvangt je bevestiging dan in je mailbox.