Home » Dierenvoeding

Sneller dierenvoeding verpakken?

We helpen je graag met een oplossing door middel van een collaboratieve robotica-oplossing die specifiek is ontworpen voor de behoeften van jouw bedrijf. Onze cobots bieden een flexibele en efficiënte aanpak voor het verpakken en palletiseren van dierenproducten, waardoor bedrijven hun doorvoersnelheid kunnen verhogen en de belasting op hun werknemers kunnen verminderen.

Cobots zijn in staat om zware zakken dierenvoeding, dozen met producten of andere verpakte goederen nauwkeurig en consistent te stapelen. Deze technologie maakt snelle aanpassingen mogelijk voor verschillende product formaten en stapelindelingen, wat essentieel is in een markt waar de soorten producten in veel variërende formaten en gewichten komt. De Cobot kan al deze verschillende producten moeiteloos opstapelen en inpakken. Met de Cobotopstelling zet je snel grote stappen binnen je productielijn. Het is niet alleen sneller en nauwkeuriger, maar ook fijner voor de medewerkers. Minder (zwaar) tillen betekent minder belasting en minder risico’s.

Heb je interesse? Wij denken graag met je mee! We helpen je van idee tot uitvoering, inclusief de training van je team om onze software vol vertrouwen te gebruiken. Het is onze missie om innovatie toegankelijk te maken voor iedereen in on andere de dierenvoedingsindustrie, ongeacht de grootte van je bedrijf of budget.

Benieuwd welke klanten je voor zijn geweest in deze branche?