CoBot programmeren

 

Cobot programmeren

Het programmeren van de cobot is easy peasy, als je dat vergelijkt met het programmeren van een industriële robot. Je hoeft er namelijk geen code voor te schrijven. De software die erbij zit is heel intuïtief. Dat wil niet zeggen dat je het programma niet moet leren kennen. Dat is mogelijk in onze training van 1 dagdeel.

Maar wil je dat de cobot zijn werk doet, zonder dat je zelf de taak die hij moet uitvoeren wilt programmeren, dan doen wij dat voor je. Aangezien het onze business is, gaat dat een stuk sneller. 
Het kan ook zijn dat jouw (nieuwe) toepassing vraagt om een stukje maatwerk software. Dat kunnen we ook voor je verzorgen. 

Een stukje maatwerk wat we al voor je geregeld hebben in de software, is dat je hem kunt programmeren op afstand. Dat betekent dat je niet in de buurt hoeft te zijn van de cobot om hem te programmeren. Terwijl de robotarm op de werkvloer staat, programeer jij hem vanaf jouw computer op je kantoor. Of vanaf jouw tablet thuis.
Programmeerwerk berekenen we op uurbasis. Wil je meer weten over het programmeren van de cobot, neem dan contact met ons op of bel 0344 – 60 66 43.