Home » Casestudy’s

Succesverhalen

Verken succesverhalen op de Olmia Robotics-pagina, waar innovatieve robotica-oplossingen bedrijfsprocessen transformeren en operationele efficiëntie verbeteren. Ontdek hoe onze technologie nieuwe kansen creëert voor bedrijven wereldwijd. Ervaar de geautomatiseerde revolutie en deel in het succes van ondernemingen die de toekomst van hun industrie vormgeven.

Haarspullen.nl (Palletbooster)

Bij Haarspullen.nl shop jij al jouw vertrouwde beauty producten voor haar.

AkzoNobel (Palletbooster)

AkzoNobel is een Nederlandse multinational met activiteiten op het gebied van verven en lakken.

Boermarke (Palletbooster)

Als familiebedrijf produceert Boermarke al meer dan 30 jaar verse zuivelproducten. Vol passie maken we dagelijks de lekkerste producten.

Verstegen (Palletbooster)

Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden en specerijen.

Marne Mosterd (Palletbooster)

Er is een Gronings product dat overal te vinden is. En met overal bedoelen we: over de hele wereld. Het is de bekende mosterd van De Marne.

Donk Industries (Robobooster)

Donk Industries is een deskundige partner op het gebied van aluminium hoge druk spuitgietwerk, mechanische bewerking van producten en poedercoating.

Itho Daalderop (Palletbooster)

Itho Daalderop, de fabrikant van o.a. verwarmingsketels uit Tiel, staan meerdere cobots te werken, naast industriële robots.

Unitron (Lijm applicatie)

Unitron is een Canadese producent van hoortoestellen die wereldwijd actief is.